пʼятницю, 11 серпня 2017 р.

Запрошуємо на навчання!

ІНФОРМАТИКА – це наука майбутнього, яка перетворює сьогодення.
Фахівці у галузі інформатики є і будуть затребувані у різних галузях науки, освіти, виробництва. Навчання на спеціальності «Інформатика» в нашому університеті дає студенту змогу набути ґрунтовних знань з теоретичних основ інформатики, основ мікропроцесорної техніки, основ інформаційних систем, основ штучного інтелекту, оволодіти сучасними й перспективними мовами програмування, комп’ютерною графікою, Web-дизайном, набути практичних умінь комп’ютерного моделювання, створення засобів мультимедіа, проектування сайтів, конструювання електронних навчальних ресурсів, розробки систем комп’ютерної діагностики і т.ін.
Навчальний процес з інформатичних дисциплін забезпечується кафедрою інформатики, склад якої сформований з молодих і енергійних викладачів, серед них 3 доктори наук, 5 професорів. Кафедра ініціює і активно розвиває міжнародні зв’язки, залучаючи до цієї роботи студентів. На кафедрі функціонують Центр Міжнародного Інституту GeoGebra і філія кафедри ЮНЕСКО в Україні, організовано роботу англомовного клубу «Science around us». Навчання відбувається у спеціалізованих аудиторіях з відповідним обладнанням і побудовано таким чином, щоб студент отримав досвід самостійної навчальної, науково-дослідницької і творчої роботи.
Серед студентів кафедри 17 переможців Всеукраїнських олімпіад з інформатики, багато призерів конкурсів студентських наукових робіт, авторів наукових публікацій, учасників студентських науково-практичних конференцій Всеукраїнського і Міжнародного рівня. Випускники кафедри успішно працюють як на освітянській ниві – у школах, гімназіях, коледжах, вищих навчальних закладах, в системі дистанційної освіти, так і в різних установах і фірмах, де потрібні програмісти, системні адміністратори, фахівці з комп’ютерних технологій.
Шановні абітурієнти!
Щиро запрошуємо на навчання на кафедру інформатики фізико-математичного факультету ХНПУ імені Г.С.Сковороди!
Університет має ІV рівень акредитації та готує професіоналів з повною вищою освітою. Термін навчання на денній та заочній формі: ступінь бакалавра – 4 роки; ступінь магістра на базі ступеня бакалавра – 1,5 роки.
Вступники для здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти на денну та заочну форми навчання, які бажають взяти участь у конкурсному відборі та не мають підстав для спеціальних умов на участь у конкурсному відборі та зарахуванні, визначених Умовами прийому та Правилами прийому до університету, з 12 до 26 липня включно 2017 року подають заяви тільки в електронній формі. Для подання електронної заяви вступник повинен зареєструватись та заповнити в режимі он-лайн електронну форму на інтернет-сайті за адресою: http://ez.osvitavsim.org.ua.
Вступники для здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти на денну та заочну форми навчання, які мають спеціальні умови на участь у конкурсному відборі, передбачені пунктом 2.3 розділу ІІ Правил або право на зарахування за квотами-1, передбачені пунктом 3.5 розділу ІІІ Правил, і бажають скористатися цими правами, або мають розбіжності в прізвищі, імені, по батькові, даті народження, статі або громадянстві вступника в документі, що посвідчує особу, в документі про повну загальну середню освіту та в сертифікаті зовнішнього незалежного оцінювання, подають заяви в паперовій формі.
Вступники можуть подати до дев’яти заяв на місця державного замовлення в закритих та відкритих конкурсних пропозиціях не більше, ніж із чотирьох спеціальностей. Подання заяв на конкурсні пропозиції, для участі в конкурсі на місця за кошти фізичних або юридичних осіб, не обмежується.
СТУПІНЬ «БАКАЛАВР» ДЕННОЇ ТА ЗАОЧНОЇ ФОРМ НАВЧАННЯ
Інформація для вступників на основі повної загальної середньої освіти на 1-й курс (термін навчання 4 роки)
Вага предметів сертифіката ЗНМінімальна кількість балів для допуску до участі в конкурсному відборіВага атестата про повну загальну освіту
Код та назва спеціальностіПорядок предметівПЕРЕЛІК КОНКУРСНИХ ПРЕДМЕТІВ (вступних екзаменів, творчих конкурсів)
Факультет ФІЗИКО-МАТЕМАТИЧНИЙ (вул. Валентинівська (вул. Блюхера), 2; тел. 67-53-58)
014 Середня освіта (Математика)1-й предметУкраїнська мова та література0.21000.1
2-й предметМатематика0.4100
3-й предметІсторія України або Іноземна мова (англійська мова; французька мова; німецька мова; іспанська мова)0.3100
014 Середня освіта (Фізика)1-й предметУкраїнська мова та література0.21000.1
2-й предметМатематика0.4100
3-й предметІсторія України або Фізика0.3100
014 Середня освіта (Інформатика)1-й предметУкраїнська мова та література0.31000.1
2-й предметМатематика0.3100
3-й предметІсторія України або Іноземна мова (англійська мова; французька мова; німецька мова; іспанська мова)0.3100
Для більш детальної інформації щодо умов вступу, термінів подачі заяв та необхідних документів пропонуємо перейти на сторінку Приймальної комісії на офіційному сайті ХНПУ імені Г.С.Сковороди:http://hnpu.edu.ua/uk/http%3A//hnpu.edu.ua/uk/division/pryymalna-komisiya
Ласкаво просимо!
За матеріалами офіційного сайту кафедри інформатики ХНПУ імені Г.С.Сковороди

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.